Prin continuarea accesării site-ului, agreați Termeni și condiții utilizare site  și politica de  cookies.
9,99 leiPret
8,99 leiPret
Categorii de top

Returnarea si inlocuirea produselor

Conditiile in care se poate solicita returnarea sau inlocuirea produselor sunt:

1. Renuntarea produselor cumparate fara invocarea vreunui motiv, conform legii comertului la distanta (Ordonanta Guvernului nr. 34/2014)

Daca produsul comandat nu este ceea ce ti-ai dorit, il poti returna pentru a fi schimbat sau pentru returnarea valorii produsului (mai putin cheltuielile de transport) intr-un interval de timp de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului, fara invocarea unui motiv si fara penalitati.

Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:

1. Trimiteti o solicitare in acest sens la adresa de mail comenzi@leongoods.ro specificand numarul comenzii și produsele ce se returneaza/inlocuiesc, acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.

2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea. 

3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;

4. Trimiteti produsele cu o firma de curierat rapid catre adresa de retur: Oradea, strada Eoru Marius Cosma, nr.13, judetul Bihor*

Cheltuielile pentru returul produselor sunt suportate de catre client!